Magazin

BAŞKAN YETİŞKİN’DEN FATİH MAHALLESİ’NE ZİYARET

Efeler Belediyesi’nin görev ve sorumluluk alanlarında incelemelerine devam eden Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, bu kapsamda Fatih Mahallesi’ni ziyaret etti.

BAŞKAN YETİŞKİN’DEN FATİH MAHALLESİ’NE ZİYARET
30-05-2024 11:28

Fatih Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Anıl Yetişkin, burada Fatih Mahalle Muhtarı Yıldız Karadaş Taşçıoğlu ile de bir araya geldi. Mahalledeki eksiklikler ve mahalle sakinlerinin ihtiyaçları hakkında Muhtar Taşçıoğlu’ndan bilgi alan Başkan Yetişkin, yapılması gereken çalışmaları değerlendirdi. Muhtar Taşçıoğlu, mahallenin öncelikli ihtiyaçlarını sıralayarak bu konulara çözümler üretilmesi için Başkan Anıl Yetişkin’den talepte bulundu.

MAHALLENİN İHTİYAÇLARINI YERİNDE GÖZLEMLEDİ

Başkan Yetişkin, ziyaretinde Fatih Kapalı Pazar Yeri’ni de inceleyerek burada yapılabilecek çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Hem pazar alanının daha kullanışlı hale getirilmesi hem de mahallenin diğer ihtiyaçları için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade eden Başkan Anıl Yetişkin, mahallelerin daha yaşanabilir bir hale gelmesi için hizmetlerine devam edeceğini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER