Magazin

Çerçioğlu'na nezaket ziyaretleri

Ege Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (ESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu ve derneğin yönetim kurulu üyeleriyle, (TÜLOV) Aydın İl Temsilcisi Tahsin Demirtaş ve vakfın temsilcilik yöneticileri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Çerçioğlu'na nezaket ziyaretleri
25-06-2024 22:59

Ege Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (ESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Zorlu ve yönetim kurulu üyeleri Çerçioğlu'nu Aydın'daki başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Zorlu ve ESİAD Yönetim Kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür eden Çerçioğlu, Aydın'ın daha da gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

***

Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı (TÜLOV) Aydın İl Temsilcisi Tahsin Demirtaş ve vakfın temsilcilik yöneticileri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Demirtaş ve temsilcilik yöneticileri Çerçioğlu'nu Aydın'daki başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Çerçioğlu ise Demirtaş’a ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER