Siyaset

FUTBOL TAKIMI BAHANE, RANT ŞAHANE

Eski Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın Tenis Kulübü tesislerini Efeler 09 SFK'nın hizmetine sunduğu ve tüm masraflarının belediye tarafından karşılandığı gün yüzüne çıktı. Anıl Yetişkin yönetiminin hukuki süreci başlatacağı öğrenildi.

FUTBOL TAKIMI BAHANE, RANT ŞAHANE
25-06-2024 07:47

Önceki dönem Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi.
Mehmet Fatih Atay'ın oğlu Eymen Atay'ın kulüp başkanlığını yaptığı Efeler 09 SFK'ya Kemer Mahallesi'nde bulunan Efeler Belediyesi Tenis Kulübü tesislerinin tahsis edildiği ortaya çıktı.
Geçmiş yıllarda Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Efeler Belediyesi'ne devredilen tesisin ilçe halkına hizmet etmesi yerine kulübün emrine verilmesi "Bu kadarına da pes" dedirtti.
Tesiste futbolcuların kalması ve eğlence mekanı gibi kullanması skandala farklı bir boyut kazandırdı. 
Ayrıca tesis çalışanlarının belediyeye bağlı personeller olması ve tüm masrafların Efeler Belediye tarafından karşılanması tepkilerin dozunu arttırdı.
RESMEN KAÇTILAR!
Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) istifa ettikten sonra soluğu İYİ Parti'de alan ve yeniden belediye başkan adayı olan Mehmet Fatih Atay, 31 Mart akşamı sandığa gömüleceğini anlayınca Zafer Mahallesi'ndeki apartta olduğu gibi buradaki tesisi de apar topar boşalttırdı. 
FUTBOLCULARIN MAGANDALIĞI!
Futbolcuların gece geç saatlerde tenis oynadığı ve oluşturdukları gürültüyle çevre sakinlerini rahatsız ettiği de hafızalardaki yerini koruyor.
Çevre sakinleri bu durumdan dolayı defalarca Efeler Belediyesi'ne şikayette bulundu.
Ancak Atay yönetimindeki Efeler Belediyesi bu şikayetlere kulaklarını tıkadı ve futbolcular çevre sakinlerini rahatsız etmeyi sürdürdü.
Tesisler, boşaltılınca mahalle halkı amiyane tabirle huzura kavuştu.
MAHKEME YOLUNA GİDİLECEK
31 Mart yerel seçimlerinden zaferle ayrılan Anıl Yetişkin, Efeler halkının menfaatlerini gözettiğini bir kez daha kanıtlamış oldu. 

Yaşanan skandalı tespit eden Efeler Belediyesi yeni yönetimi, Efeler09 Futbol Kulübüne alacak davası açılacağı, aynı zamanda eski yönetime de görevi kötüye kullanmak ve görev ihmalinden dolayı suç duyurusunda bulunulacağı öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER