Sağlık

Koçarlı Belediyesi, haşereyle mücadele çalışmalarını sürdürüyor

Koçarlı Belediyesi, sıcak havaların artmasıyla birlikte ilçe genelinde haşerelerle mücadele çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Özgür Arıcı'nın talimatları doğrultusunda sürdürülen ilaçlama çalışmaları, ilçenin dört bir yanında aralıksız olarak yürütülüyor.

Koçarlı Belediyesi, haşereyle mücadele çalışmalarını sürdürüyor
26-06-2024 13:36


Koçarlı Belediyesi, halk sağlığını korumak ve ilçedeki yaşam kalitesini artırmak amacıyla Başkan Arıcı'nın göreve gelmesinin ardından verdiği talimat ile Temizlik İşleri Müdürlüğü himayesinde kapsamlı bir haşereyle mücadele programı başlatmıştı. Çalışmalar kapsamında Belediye ekipleri, sinek, sivrisinek, karasinek, hamam böceği, kene ve diğer zararlı haşerelere karşı etkili ilaçlama çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Belediye Başkanı Özgür Arıcı, devam eden ilaçlama çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizde halk sağlığını tehdit eden haşerelerle mücadele çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Ekiplerimiz, her gün belirlenen program dahilinde 52 mahallemizde düzenli olarak ilaçlama çalışmalarını yürütüyor. Gerek araçlar ile gerek yaya olarak ekiplerimiz mahalle mahalle, sokak sokak gezerek ilaçlama çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Özellikle haşerelerin üreme alanları olan su birikintileri, çöp konteynerleri, yeşil alanlar ve parklar gibi yerlerde yoğun ilaçlama yapılıyor. Vatandaşlarımızdan gelen talepler de ekiplerimizde değerlendirilerek, program dışında gelen talepler doğrultusunda da ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Amacımız, vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir yaz geçirmelerini sağlamak” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER