Ekonomi

KUŞADASI'NIN TURİZM YATIRIMINDA YILDIZI BAŞKAN ÖMER GÜNEL İLE PARLIYOR

Başkan Ömer Günel'in göreve gelmesinin ardından yapılan yatırım ve yaşama geçirilen projelerle yeniden çekim merkezi haline gelen Kuşadası, 5 yıldızlı turistik bir tesise daha kavuştu. Bu kapsamda kente 12 ay canlılık getirecek olan Elite World Kuşadası Otel, Başkan Ömer Günel'in de katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

KUŞADASI'NIN TURİZM YATIRIMINDA YILDIZI BAŞKAN ÖMER GÜNEL İLE PARLIYOR
25-06-2024 23:10


Türkiye'nin tatil cenneti Kuşadası, Başkan Ömer Günel'in görevde olduğu dönemde gerçekleştirilen güçlü alt ve üstyapı çalışmaları ile kenti yeniden cazibe merkezi haline getiren projeler sayesinde, önde gelen turizm yatırımcılarını yeniden kendine çekmeye başladı. Bu kapsamda Elite World Hotels & Resort, Türkiye'deki zincir otellerinin 12'inci halkası olan Elite World Kuşadası'nı kentte hizmete açtı. Beş yıldızlı turistik tesisin açılışı için düzenlenen törene Başkan Ömer Günel, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Elite World Hotels & Resort İcra Kurulu Başkanı Vedat Elik, Yönetim Kurulu Üyeleri Emel Elik Bezaroğlu ve Sedat Elik, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda turizmci katıldı. 

'PANDEMİ DÖNEMİNİ FIRSATA ÇEVİRDİK’

Elite World Kuşadası'nın açılış töreninde konuşan Başkan Ömer Günel, "Türkiye'nin turizmdeki amiral gemisi olan Kuşadası'nın zincir otellerden birine ev sahipliği yapacak olması beni çok mutlu etti. Çünkü Kuşadası, geçen zaman içerisinde turizmi çok iyi yönetemediği için gerilere gitti. Biz göreve geldikten sonra ekip arkadaşlarımızla birlikte Kuşadası'nı eski potansiyeline kavuşturmak için var gücümüzle çalıştık. Pandemi dönemini fırsata çevirerek Kuşadası'nın tüm çehresini değiştirdik. Pandemi bittiğinde de misafirlerimizi yeni yüzümüzle karşıladık. Kuşadası'na 5 zincir otel daha geliyor. Bu anlamda Kuşadası 50 bin nitelikli yatak kapasitesiyle pandemi sonrası Türkiye'de turizmin parlayan yıldızı olmaya devam edecek. Biz Kuşadası Belediyesi olarak kentimize yatırım yapmaya, hizmet etmeye ve yatırımcının önünü açmaya devam edeceğiz. Elite World Kuşadası çok güzel bir otel olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER