Genel

Nazilli işgal edilemez

Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri çarşıda işgaliye ve ruhsat denetimi yaptı.

Nazilli işgal edilemez
25-06-2024 13:49

Nazilli Belediyesi’nde göreve başlayan Zabıta Müdürü Kubilay Erçin ilk iş olarak Uzun Çarşı ve çevresinde işgaliye denetimine çıktı.
Mesai saatinin başlamasıyla birlikte Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik ve zabıtalar, Türkocağı Caddesi, Uzun Çarşı, Ayakkabıcılar Çarşısı ve eski halde kaldırım işgali ve ruhsat kontrolü gerçekleştirdi.
Başkan Ertuğrul Tetik ve Kubilay Erçin, belediye meclis kararıyla belirlenen 1 metre ve bazı yerlerde 1 metre 20 santimetrelik işgaliye alanını aşan dükkan sahiplerini uyardı.
Öte yandan, ruhsatı bulunmayan iş yerlerine ise cezai işlem uygulandı.
DENETİMLER SÜRECEK
Nazilli’yi daha güzel bir yer yapmak için çalıştıklarını kaydeden Ertuğrul Tetik, “Hiçbir ayrım yapmadan, yasal sınırlar içinde herkese aynı uygulamayı yapıyoruz. Amacımız insanlara ceza kesmek, esnafı rahatsız etmek değil. Amacımız, halkımızın çarşıda rahat yürüyüp alışveriş yapmasını sağlamak. Zamanla anlaşılacak ve Nazilli’miz daha yaşanabilir bir hale gelecek. Bu 1 seferlik değil. Denetimlerimiz sürecek. Büyükşehir ve Nazilli Belediyesi ayrımı yapmayacağız” dedi.
“MOTOSİKLETLER İÇİN YER ARIYORUZ”
Öte yandan, çarşı içinde en büyük problemlerden biri olan motosiklet sorununa da çözüm bulmaya çalıştıklarını kaydeden Tetik, “Buraya motosiklet e araba sokmak istemiyoruz. Burası nostaljik bir yer olacak. Dışarıdan gelen insanlar burada rahat dolaşsın istiyoruz. Bu motosikletlerin konulabilecek bir yer göstermemiz lazım. Bunun için çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER