Eğitim

Nazilli kuantuma hazır: Eğitimde yenilikçi bakış

İlk olarak Aydın’ın Efeler ilçesinde, 2021 yılında faaliyete başlayan Kuantum Akademi, Nazilli’de yeni şubesini hizmete sundu. Akademinin kurucularından Cem Güngör, “Hedefimiz her iki alanda 50 öğrenci.” diye konuştu.

Nazilli kuantuma hazır: Eğitimde yenilikçi bakış
14-06-2024 18:59

Efeler ilçesinde üç yıldır hizmet veren Kuantum Akademi, Nazilli Zafer Mahallesi’nde ilk şubesini açtı. Akademinin kurucuları Nazillili Cem Güngör ve yeğeni Emre Üçbudak, memleketlerine eğitim yatırımında bulunmanın heyecanını yaşadı.
Kuantum Akademi Nazilli ailesi, bugün gazetecilerle kahvaltı etkinliğinde buluştu.

AZ ÖĞRENCİYE FARKLI BİR ANLAYIŞ

Kuruma ilişkin bilgiler veren Güngör, sıra dışı bir eğitim anlayışı benimsediklerini söyledi. Güngör, kurumun ilk dersini basın mensuplarına anlattı. Kuantum isminin fizik biliminden geldiğini aktaran Güngör, Nazilli’de hayata geçirmedik istediği projeyi tanıttı. 

Güngör açıklamasında, “1988 yılında Nazilli Lisesi’nden mezun oldum ve memleketimizde hizmet vermek istedik.  Nazilli’deki şubemizde LGS ve YKS olarak iki ayrı alanda eğitim vereceğiz. Hedefimiz her iki alanda 50’şer öğrenci. Az öğrenciye farklı bir anlayışla hizmet vermek istiyoruz. Hayatlar ve kurumlar küçülürken bu durum eğitim sektörüne de yansıyor. Bu sebeple biz de az öğrenciyle yola çıkmak istedik. Amacımız, vaatlerimizi eksiksiz yerine getirmek.” dedi.

Kuantum Akademi ailesi olarak bir hayali daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Güngör, “Öğrencilerimize yalnızca ders değil mentör destek vermeyi planlıyoruz. Öğrencilerimizin başarısı için her türlü aksiyonu almaya hazırız. Öğrencilerimizi mental olarak sınavlara hazırlamanın planlamasını yapıyoruz. Eğitime katkısı olan tüm paydaşları belirli aralıklarla bilgilendireceğiz. Tüm velileri kurumumuza bilgi almaya bir çay içmeye bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER