Eğitim

NOVA ÇOCUK EĞİTİM DÜNYASINDA FARK YARATMAYA GELİYOR

Özel Nova Çocuk Akademisi, çocukların eğitimine yönelik yenilikçi yaklaşımlarıyla Aydın’da fark yaratmaya hazırlanıyor.

NOVA ÇOCUK EĞİTİM DÜNYASINDA FARK YARATMAYA GELİYOR
02-07-2024 10:43

Eğitimde kalite ve sevgiyi ön planda tutarak, Mimar Sinan Mahallesi 2375 Sokak No: 3/1A Efeler/Aydın adresinde hizmete başlayan Nova Çocuk, çocukların aydınlık geleceğine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Temmuz ve Ağustos aylarında yaz okulu olarak da hizmet verecek olan Nova Çocuk Kreş ve Gündüz Bakımevi, organik beslenme menüleri ve alanında uzman kadrosuyla eğitim dünyasında yerini alıyor.

UZMAN KADRO

Uzman Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Deniz Şenli, Avukat Sabri Güleç ve Prof. Dr. İrfan Yavaşoğlu’nun ortaklığında kurulan, deneyimli ve uzman kadrosu ile Nova Çocuk, 0-24 ay ve 24 ay ve üzeri yaş gruplarına hitap eden programlar ve özel yetenek geliştirme programları ile çocukların gelişimini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor.

18 YILLIK DENEYİM VE YENİLİKÇİ EĞİTİM YAKLAŞIMI

"Biz yürekten inanıyoruz ki çocuklarımızın her biri aydınlık geleceğimizin parlayan yıldızları ve çevresini aydınlatanıdır," diyerek Nova Çocuk’un kuruluş misyonunu özetleyen Uzman Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Deniz Şenli, 18 yıllık deneyimleriyle yola çıktıklarını belirtiyor.

SEVİMLİ MİRKET AİLESİ İLE İNGİLİZCE EĞİTİMİ

Kreşte İngilizce eğitiminde kullanılan sevimli Mirket Ailesi ve gerçek çocuklarla dolu ilgi çekici animasyonlu hikayeler ve videolar sayesinde, çocukların dil gelişimi desteklenirken, aynı zamanda onların özgüvenleri ve iletişim becerilerinin güçlenmesine katkı sağlanıyor. Sevimli Mirket Ailesi ile maceradan maceraya koşan çocuklar, hem eğleniyor hem de öğreniyor. Genç öğrenciler ilköğretime hazırlanırken yaşam becerilerini ve hoşgörü, empati gibi sosyal-duygusal yetkinliklerini geliştiriyor. Bu eğlenceli ve eğitici içerikler, öğrencilerin öğrenme sürecini keyifli hale getirirken onların aktif katılımını da sağlıyor.

 

SINIF DIŞINDA DA DİL PRATİĞİ

Öğrencilerin İngilizceyi sınıf dışında da etkili bir şekilde kullanmalarını desteklemek amacıyla Pupil's Book, Navio'daki Pupil's uygulamasına erişim kodu ile birlikte sunuluyor. Bu uygulama, oyunlaştırılmış dil pratiğiyle öğrencilerin İngilizce dil becerilerini geliştirirken, onları motive ediyor ve öğrenme sürecini interaktif bir deneyime dönüştürüyor.

ÇOCUKLAR İÇİN AHŞAP ATÖLYESİ

Nova Çocuk Akademisi, çocukların yaratıcılıklarını, becerilerini ve analitik düşünme yeteneklerini geliştirmeleri için eşsiz bir fırsat sunuyor: Çocuklar İçin Ahşap Atölyesi!

   

Nova Çocuk olarak bir ilki gerçekleştirerek okulun içine yerleşik bir ahşap atölyesi kuran Nova Çocuk kurucuları, çocuklara hayal kurma ve kendi projelerini tasarlama fırsatı sunuyor. Çocuklar, ahşap işçiliği sırasında matematik ve geometrik bilgilerini aktif olarak kullanacak, grup çalışmaları sayesinde sosyal becerilerini geliştirecekler. Kendilerine özel mini marangozluk aletleri kullanan çocuklar, üretmenin ve yaratıcı çözümler bulmanın keyfini çıkaracak.

Nova Çocuk Kreş ve Gündüz Bakımevi, çocukların bireysel yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak tanıyan çeşitli programlar sunuyor:

İki Öğretmenli Sınıflar: Her sınıfta alanında uzman iki öğretmen bulunarak çocuklara birebir eğitim desteği sağlanıyor.

Yaşa Uygun Materyallerle Desteklenen İngilizce Eğitimi: Uluslararası alanda kabul görmüş ve yaş grubuna uygun yüksek kalitedeki materyallerle desteklenen İngilizce programıyla çocuklara konuşma becerisi kazandırılıyor.

Özel Yetenek Geliştirme Programı: Her çocuğun özel yeteneklerinin keşfedilip desteklendiği programlar ile çocukların potansiyelleri en üst düzeye çıkarılıyor.

Doğal Beslenme: Kendi mutfağında hazırlanmış yemekler, doğal ekmek ve yoğurt ile çocukların sağlıklı ve dengeli beslenmesine özen gösteriliyor.

Atölye ve Farklı Konseptler: Farklı eğitim konseptleri ve atölye sistemiyle çocukların öğrenme süreci zenginleştiriliyor.

Hijyen ve Sağlık: Büyük özen ve hassasiyetle uygulanan hijyen anlayışı ile çocukların sağlığı en üst düzeyde korunuyor.

Sosyal Beceri Programları: Çocukların sosyal becerilerini geliştirmeye yönelik çeşitli aktiviteler planlanıyor.

Okul-Aile İşbirliği: Eğitim anlayışı, okul ve aile işbirliği çerçevesinde oluşturuluyor, böylece çocukların eğitim süreci evde de destekleniyor.

Sevgi ve Güven Ortamı: Sevgi ve güvenle oluşturulmuş bir okul ortamı, çocukların kendilerini güvende ve değerli hissetmelerini sağlıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER